FNUG giet ‘passion for color’ in een potje

Fnug giet 'passion for color' in een potje

Tijd om een nieuwe beautytopper voor te stellen: Meet FNUG, een nagellakmerk met een missie!  En die missie luidt als volgt: ‘passion for color’ in een potje gieten, zónder chemicaliën. En ze zijn ruimschoots geslaagd in hun opzet, met maar liefst 34 verschillende lakjes om van te snoepen …

Naillovers vallen gegarandeerd als een blok voor deze beauty must-have, dat nagellakcollecties afstemt op de prachtige, eenvoudige, Scandinavische mode. Als geen ander vertalen ze trendkleuren naar draagbare lakjes. Bovendien worden je nagels niet alleen in een kleurrijk jasje gestoken, ze worden ook gevoed door de nagellak, die verrijkt is met kaviaar en vitamine A, D, E en B.

Het brein achter deze bijzondere nagellak is Charlotte Fnug Munksgaard, die het modebeeld op de voet volgt en haar nagellakkleuren daarop inspireert. Zo kan je je outfit perfect matchen met de kleur van je nagellak! En om het allemaal nog leuker te maken, zijn de lakjes stuk voor stuk voorzien van een fashionable naam à la runway, flat boots, like lolita, short skirt en red carpet. Kortom, met FNUG heb je hét ultieme fashion accessoire altijd letterlijk bij de hand!

Juli Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *