Eerste hulp bij slechte knipgevallen!

Eerste hulp bij  knipgevallen

Elke vrouw maakt het wel eens mee:  Je vertrekt vol goede moed naar de kapper met een droomcoupe in gedachten. Alleen valt het resultaat dramatisch tegen met een huilbui om de verdwenen lokken tot gevolg… Maar geen nood want wij bieden eerste hulp bij slechte knipgevallen!

Het is heus niet nodig om met een kapselblunder in ballingschap te gaan en eindeloos te wachten tot je lokken opnieuw tot een gewenst kapsel gegroeid zijn, met deze handige tips & tricks kan je je coupe temmen en naar je hand zetten:

Vertrouw op accessoires! Verstop je slecht geknipte kapsel onder een fashionable diadeem of haarband of houd het in bedwang met speldjes en steek het op, zo lijken je lokken altijd langer dan ze in werkelijkheid zijn.

Haarlak en mousse worden ook je beste vrienden om je lokken mee te lijf te gaan en ze voller en makkelijker hanteerbaar te maken. Bovendien kan je gaan voor de tegenwoordig erg trendy ‘wet look’ door je kapsel volledig te bewerken met gel.

Je kan ook altijd je toevlucht zoeken bij een krul –of stijltang. Met deze handige tools zet je je kapsel in no time opnieuw naar je hand.

Heb je echt spijt van je korte coupe en heimwee naar je lange lokken? Dan kan je ook altijd teruggrijpen naar extensions en tegenwoordig bestaan er ook exemplaren die je met een kliksysteem eigenhandig aanbrengt. Je kan ze bij de kapper in een coupe laten knippen om ze echter te laten lijken maar let dan op dat die op tijd de schaar aan de kant legt!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *