Een glam look à la Marylin Monroe!

Een glamour look à la Marylin Monroe!

Glamourprinsessen, spurt aanstaande zaterdag 6 oktober naar de dichtsbijzijnde M.A.C. store, want vanaf dan ligt de Marilyn Monroe collectie van het beautymerk in de rekken van geselecteerde winkels!

M.A.C. komt jaarlijks op de proppen met een ‘icon’-collectie en deze keer lieten ze zich inspireren door het ultieme stijlicoon Marilyn Monroe. Deze legendarische it-girl ademde één en al glamour uit, wat resulteert in een very fancy make-uplijn. Rode lippen à la Marylin? Check met de opvallende rode lipstick.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Ook voor knappe oogschaduwkleuren, blush, mascara, eyeliner, een retoucherend poeder en enkele leuke lakjes, zit je goed met deze ultra glam collectie! Bovendien dragen de oogschaduws hippe namen als ‘How to Marry’, ‘Preferred Blonde’ en ‘Showgirl’. En ook de nagellakjes kregen klinkende namen gaande van ‘Vintage Vamp’ tot ‘Flaming Rose’.

Haal de ultieme glamourqueen in jezelf naar boven en meet jezelf een Marylin Monroe-look aan! De prijzen variëren van 13 tot 22 euro.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *