Drie must-have kapseltrends in 2011

kapsel

Wie in de nabije toekomst een tripje naar de kapper in haar agenda heeft staan, let best even op, want wij schotelen je hier alvast drie kapseltrends voor die in het nieuwe jaar helemaal hot zijn!

Er zijn voorlopig nog geen choquerende veranderingen, maar we spotten wel een zekere dosis nonchalance in de coupes. Dus watch and learn ladies!

Kort: Ga je voor kort, kies dan voor de nieuwe bob. Een kort, rond kapsel met laagjes, die op de kaaklijn zichtbaar zijn in de vorm van kleine, uitstekende piekjes. Hierdoor worden je jukbeenderen in de verf gezet en krijg je een krachtigere look! Het wordt dus een stuk frivoler dan de doodgewone bob.

Lang: Fan van lange lokken? Dat zit je al op de goede weg! Lange haren zijn hot, maar laagjes blijven een must om ‘schwung’ in je coupe te brengen. Kies voor een simpele middenscheiding of voor een zware froufrou, die tot bijna over de ogen valt. Neem alvast afscheid van je asymmetrische exemplaar, want die zijn jammer genoeg ‘out’.

Krullen: Stijl is out, krullen zijn in! Berg je stijltang netjes op en ga voor wilde golven. Wie al gezegend is met een coupe wilde krullen, zit gebeiteld! Zet ze nog extra in de verf en zorg voor veel volume.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *