Doe de valse bob!

Doe de valse bob!

 

Voel je een lichte drang om de schaar in je lange lokken te zetten om ze in te ruilen tegen een frisse, korte coupe, maar heb je schrik dat je spijt zult krijgen? Probeer het dan eerst is met de valse bob! Deze handige ‘faker’ werd al op tal van catwalks gespot en Marion Cotillard verscheen ermee op de rode loper. Dat moeten we even van naderbij bekijken!

Met de ultra-hippe valse bob kan je even testen hoe het voelt om met een korter kapsel rond te lopen om erna weer terug te grijpen naar je lange manen, of je kan ook definitief de schaar erin zetten als het je goed bevalt.

Maar hoe creëer je zo’n valse bob? Met een krultang, elastiekje en speldjes in de aanslag meet je jezelf in no time een kortere coupe aan…

Maak golven in je haar met een krultang en breng daarna een stylingmousse aan. Maak een losse paardenstaart en vouw je lokken naar het midden van je achterhoofd, terwijl je de overbodige stukken vastspelt. Geef je bob vorm en steek alles goed vast. Werk nog af met haarlak en pronken maar met die gloednieuwe coupe!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *