De kapsels voor 2010!

[smooth=id:36;]

Net zoals elk jaar zullen er ook in 2010 kapsels zijn die iets hipper zijn dan de doorsnee snit. Sally Brooks,één van ’s werelds bekendste kapsters en werkzaam bij Nivea, zette op nu.nl de vier kapseltrends voor 2010 op een rij. Zij spotte deze trends op de catwalk en bij de celebrities, die de mode altijd een stapje voor willen blijven.

1) Korte coupe met krullen

De jaren ’80 zijn helemaal terug in ons modebeeld en daar hoort natuurlijk ook een passend kapsel bij. Victoria Beckham kwam weken geleden al aanzetten met een korte coupe met lichte krullen erin. Haar ‘nieuwe’ kapsel werd prompt massaal gekopieerd. Na haar perfecte bob lanceert Vic nu dus een nieuwe trend!

2) Nonchalant, zoals op het strand…

Nonchalant in de war gebrachte haren, tegen het slordige af, doen het erg goed in 2010. Het moet lijken alsof je net een dagje op het strand doorgebracht hebt, maar dan zonder de zandkorrels. Wat uitgezakte krullen, los opgestoken kapsels of losse vlechten zijn dus perfect, zeker in blond haar of voor iemand met lichtere highlights. Als je de cast van The Hills bekijkt, snap je meteen waar deze trend om draait.

3) Op en top glamoureus!

Een ingenieus opgestoken kopje dat toch nog jong en fris oogt is helemaal perfect als je in 2010 naar een feestje moet. Het mag vooral niet lijken alsof jij er moeite mee gehad hebt, maar het moet moeilijk genoeg zijn om iedereen mee te verbazen. Als je voor deze look gaat, komen donkere glanzende haren zeker van pas.

4) Strak en streng

Als je wat serieuzer en strenger wil overkomen, dan is deze vierde trend vast en zeker iets voor jou. Voor deze look is een goede pot gel onontbeerlijk. Kam al je haren achteruit en laat ze dan achteraan over je rug vallen of kies voor een knotje.

[poll id=”6″]

Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *