De haarband is back!

Haarband

Wie denkt dat de haarband tot de accessoires van vervlogen tijden behoort, heeft het mis… Want dit handige haaraccessoire is helemaal back!

Je kan de haarband op tal van uiteenlopende manieren dragen. Bovendien vormt het een perfecte tool om je kapsel in de plooi te houden én geeft het een extra touch aan je look. Chique, stoer of eerder ‘edgy’, alles kan…

De klassieke brede band past bij elk kapsel, of je nu kort of lang haar hebt, het houdt alles mooi samen en geeft een beetje een retro-gevoel.

Neem het woord ‘band’ ook niet altijd te letterlijk, want ook een sjaaltje ‘will do the job’! Kies een fashionable exemplaar dat in je kast ligt te verkommeren, rol het op en knoop het om je hoofd. Resultaat: Een gewaagde maar trendy look.

We zagen al de ballerina dot, maar ook de ballerina haarband is een heuse trend! Dit is eigenlijk een heel dun haarbandje, waarmee je de ‘finishing touch’ geeft aan je hippe ballerina kapsel. De bedoeling hierbij is dat je je lokken toupeert boven op je hoofd en het vastzet. Daarna schuif je het bandje van voor naar achteren in je haar, waardoor een kleine bobbel ontstaat achter de haarband. Het stuk voor de band ligt wel lekker strak.

Glitz en glam is nooit ver weg en dat geldt ook bij deze trend. Wie graag een beetje ‘sparkel’ wil toevoegen aan haar coupe, kan gaan voor een kroontjes-achtige band of diadeem om de show te stelen. Of ga voor stoere studs voor een echte ‘edgy’ look. Gezien wordt je zeker!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *