De beautygeheimen van…Kate Moss

[smooth=id:26;]

Supermodel Kate Moss draait al jaren mee aan de top. Noch haar uitzinnige stapavondjes, noch de vele liters alcohol, noch de bergen coke die ze door haar neus jaagden, konden haar van haar troon stoten. We bewonderen haar echter niet om alle bovenstaande dingen, maar wel om haar leuke huis, tuin en keukenmiddeltjes om stralend voor de dag te komen.

Om de dag vol energie en fris te beginnen, drinkt La Moss elke morgen een glas heet water met het sap van een volledige citroen. Dit is de perfecte en meest goedkope detox.

Nog goedkoop zijn de mascara en de oogschaduw die het model gebruikt. Om haar bekende smokey eyes te creëren, kiest Kate steevast voor de make-up van Rimmel, waar ze ook het gezicht van is.

Een laatste budgetvriendelijk product dat het model gebruikt, is een mix van oliën om haar huid soepel te houden. Tijdens haar zwangerschap smeerde ze zich tweemaal per dag in met een mix van zoete amandelolie, rozenolie en neroli-olie. Geen enkele striem kreeg een kans bij haar!

Tot slot is Kate ook een grote fan van de gezichtscrème van La Mer. De potjes zijn bij Ici Paris verkrijgbaar, maar zijn absoluut niet goedkoop. Het wordt wel helemaal gek als je weet dat zich van kop tot teen insmeert met deze dure wondercrème…

Voor haar haren houdt Kate het gelukkig vrij simpel met de producten van Kérastase.

Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *