De beautygeheimen van…Cameron Diaz

[smooth=id:176;]

Cameron Diaz staat deze maand te pronken op de cover van de Britse Vogue en tijdens een gezellige babbel met Christa D’Souza geeft ze haar beautygeheimen prijs. De actrice vertelt hoe ze van een mager, bedeesd meisje met acne uitgroeide tot een prachtige volwassen vrouw, doordat haar vader haar leerde dat ze van zich af moest bijten. En met succes!

Cameron heeft allesbehalve schrik om ouder te worden, in tegendeel, ze gaat er zelfs beter uitzien: “Ik wil er niet meer uitzien alsof ik 25 ben.” Maar wat is haar geheim? Volgens Diaz is het een combinatie van beweging, een gezond dieet, liters waters, heel veel lachen en…heel veel seks! Verder zweert de actrice momenteel bij felrode lipstick en een zwart ooglijntje voor een krachtige look.

Haar lievelingsmerken zijn The Row aka het label van de Olsen tweeling, Rag en Bone is ook één van haar toppers en voor de rode loper gaat haar voorkeur uit naar Victoria Beckham. Maar ook Louboutins ontbreken niet in de schoenenkast van Diaz.

Een kinderwens koestert de blonde actrice niet, daarvoor heeft ze het veel te druk met haar filmcarrière. En die draait momenteel opnieuw op volle toeren met het allerlaatste deel van de populaire Shrek reeks, Shrek Forever After, waarvoor ze opnieuw in de huid kruipt van prinses Fiona. Met deze film kan ze doen wat ze het liefste doet: mensen aan het lachen brengen. Wat ons weer terugbrengt naar haar beautygeheimen. Dus ladies, veel lachen en veel seks is de boodschap voor een look à la Diaz!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *