Creëer je eigen ‘vers van de kapper’-look

Wella maakt komaf met de ‘bad hair day’s’ met hun Wella Pro Series gamma! Hiermee komt het prestigieuze kappersmerk met een heuse haarverzorgingslijn op de proppen die verkrijgbaar is in de supermarkt en dat een volledig gamma van verzorging tot styling in de aanbieding heeft.

Het Duitse bedrijf Wella staat al meer dan 130 jaar bekend om zijn professionele salonervaring.  Met deze nieuwe collectie topproducten creëer je eigenhandig en in no time een ‘vers van de kapper’-look in je eigen badkamer!

Geen  nood, je moet niet diep in je portemonnee graven om deze verzorgings  –en stylingproducten te kunnen betalen, want ze zijn verkrijgbaar tegen erg betaalbare prijzen, al vanaf €4,99 voor 500 ml! In de Wella Pro Series collectie vindt je alles waar je coupe van droomt: alle mogelijke varianten shampoo, conditioner, mousse, haarlak,…Kortom alles om je lokken te laten glanzen en schitteren als nooit tevoren.

Bovendien staat Wella je via hun Facebookpagina, facebook.com/wella.belgie, met raad en daad bij omtrent de laatste nieuwe stylingtrends –en technieken. Met filmpjes en allerlei handige tips & tricks wordt je zelf in een mum van tijd een heuse haarexpert!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *