Creëer je eigen catwalk look met…Dé make-uptrends!

[smooth=id:207;]

Op één been kun je niet staan dus nu je helemaal up to date bent met de kapseltrends is het tijd voor…De make-uptrends voor deze winter! Rode lippen, woeste wenkbrauwen en een blush alsof je juist een frisse wandeling hebt gemaakt zijn slechts enkele tips om er deze winter ‘absolutely fabulous’ en recht van de catwalk uit de zien. Dus watch en learn!

– Rode lippen: Rode lippen zijn een absolute must deze winter! Kies het beste rood dat bij je past, want elke tint is toegestaan. Blauwrood, oranjerood, bloedrood, mat of glanzend, zolang je maar met sexy red lips rondloopt, zit je goed!

– Woeste wenkbrauwen: Ben jij voorzien van een stel woeste en borstelige wenkbrauwen? Goed zo! Want wenkbrauwen spelen een belangrijke rol. Ga dus niet te fel tekeer met je pincet, het mag allemaal lekker dik blijven, maar hou het wel verzorgd. Wie niet gezegend is met dikke wenkbrauwen, kan zelf aan de slag met een donker potlood. Hou hierbij rekening met je natuurlijke kleur van je wenkbrauwen en met je haarkleur.

– Eyeliner: Zet je ogen nog wat extra in de kijker met een eyeliner die zeer scherp wordt neergezet. Speel het veilig met zwart of waag je aan de witte of zilveren eyeliner, die je ogen nog wat extra in de verf zet en je een open blik geeft!

– Smokey eyes: De oh zo sexy smokey eyes blijven ook nog steeds erg in. Maar vergeet zwart en grijs en ga aan de slag met ofwel warme tinten zoals dieppaars, bruin of een vleugje goud ofwel koude tinten zoals zilver, donkerblauw en oestergrijs. Ook voor de rest van je make-up ga je verder in ofwel de warme, ofwel de koele tinten.

– Textuur en contrast: Net zoals bij de kapseltrends, heb je hier de nodige portie durf voor nodig. Dus durf spelen met contrasten en texturen. Combineer bijvoorbeeld matte oogschaduw met glossy lipglos of juist een glanzende oogschaduw met een matte huid. Alles kan, dus experimenteer erop los!

– Blush: Wees niet te overmoedig met je blushborstel. Het komt erop neer om een zo natuurlijk mogelijke blush te creëren, alsof je juist een frisse wandeling achter de rug hebt. Kies bijvoorbeeld blush in dezelfde kleur als je lippenstift of gebruik een crèmeblush of frisse blushkleurtjes om de natuurlijke look te bekomen.

– Schitterende kleuren: De kleuren voor de winter zijn oestergrijs, donkerpaars, chocoladebruin, marineblauw, zwart, donker kaki, zilver, pasteltinten en natuurlijk rood voor de sexy red lips!

– Blauwe oogschaduw: Blauwe make-up blijft eveneens een topper! Dit seizoen ligt de nadruk vooral op de diepere tinten als nachtblauw en petrol. Let wel op met je lippen en hou deze nude of gewoon gloss, anders ziet het er te ‘over the top’ uit.

En nu is het aan jullie om je eigen catwalk look aan te meten. Dus experimenteer erop los en kies de beste look die bij je past!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *