Celebrity Close-Up geeft je een goed gevoel

celebrity close-up laat je zien dat filmsterren er van dichtbij niet altijd even goed uitzien

Vandaag eens geen wonderbaarlijke mascara, fantastische nagellak of ongelooflijke concealer! Deze keer zorgen we ervoor dat je je gewoon goed in je vel voelt.

Op dagen dat ik me dik en lelijk voel, durf ik geen TV te kijken. De aanblik van een perfecte Hollywood actrice met een gebeeldhouwd lichaam is namelijk niet erg bevorderend voor mijn zelfbeeld. Ook de perzikenhuidjes, lange lokken en eindeloze wimpers zorgen ervoor dat feel good movies me meestal met een slecht gevoel opzadelen.

Niet dat ik rancuneus ben ingesteld en filmsterren het licht in hun ogen niet gun, maar op bad body image days is leedvermaak nu eenmaal het enige dat werkt. Daarom raad ik elke vrouw met complexen aan om eens naar celebritycloseup.tumblr.com te surfen. Daar zal je tot je grote verbazing (en vreugde) ontdekken dat filmsterren helemaal niet zo anders zijn dan jij.

Je zal bijvoorbeeld moeten vaststellen dat Kim Kardashian zoveel make-up draagt dat het aannemelijk lijkt dat er een compleet ander gezicht onder die dikke laag aangekoekte foundation schuilgaat, dat Mila Kunis helemaal niet zo’n feilloos huidje heeft en dat Katy Perry ook uitgebreide plamuurwerken moet ondergaan voor ze zich op straat vertoont.

Veel plezier ermee!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *