Cadeautips voor geeky BFF’s!

Cadeautips voor geeky BFF’s!

Met de kerstperiode voor de deur is het weer tijd voor … cadeautjes! Je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen om iedereen uit je familie- en vriendenkring te verwennen met een geschikt geschenkje. We hebben hier alvast enkele leuke cadeautips in petto voor je geeky BFF!

Je hebt er in je tienertijd ongetwijfeld mee rondgelopen: een halsketting die uit twee exemplaren bestaat, en waarvan er eentje om de hals van je bestie hing. Waarom die innerlijke tiener niet even opnieuw loslaten met deze must-have geeky vriendschapshalskettingen:

Heb je geregeld een game-avond met je trouwe gamepartner in crime? Leg haar dan in de watten met een super trendy Video Game Controler ketting! Strik deze topper voor $25 op www.etsy.com/listing/103323042/best-friends-video-games-controller-2.

Vormen jullie een perfect team? En vullen jullie mekaar als geen ander aan, een beetje zoals Batman en Robin? Doe haar dan de Caped Crusader ketting cadeau voor $95 op www.etsy.com/listing/98772396/batman-best-friend-necklaces.

Delen jullie een passie voor mysterie en beschikken jullie over perfecte speurneuzen? Dan kan deze Sherlock & Watson halsketting niet ontbreken in jullie juwelen-uitzet! Deze strik je voor $22 op www.etsy.com/listing/109600565/sherlock-and-watson-best-friend.

Vormen jullie simpelweg een pixel perfect? Dan is de Pixel Hart vriendschapsketting zeker iets voor jullie! Deze vind je voor $20 op www.etsy.com/listing/98906900/pixel-heart-friendship-necklaces-laser.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *