Blikken stelen met ‘gevleugelde’ ogen

Hou je ook wel van een portie flirten met verleidelijk oogcontact? Verhoog je kansen dan met een simpele beautytip en geef je ogen vleugels!

Om een oogverblindende blik te creëren hoef je niet diep in je beauty-uitzet te duiken want de enige wapens die je nodig hebt zijn eyeliner of oogpotlood waarmee je subtiel buiten de lijntjes kleurt. Je trekt je lijntje dus net iets verder buiten de ooghoeken. Het gaat hier niet om een kattenoog, maar wel om een fijn, vleugelvormig streepje…

Ideaal om subtiel blikken te stelen met een extra touch, zonder af te schrikken met een te agressieve look. Hoe creëer je zelf ‘gevleugelde’ ogen? Met je eyeliner of oogpotlood volg je de vorm van je ooglid en daarna de opwaartse lijn van je wimpers, zodat je dus even buiten de lijntjes kleurt.

De kunst zit erin om niet te overdrijven en het bij een subtiel streepje te houden…Nog een tip: Het ‘vleugeltje’ moet zo getekend zijn, dat het net zo goed je buitenste wimper kan zijn. Oefenen is de boodschap en steel de show met je super verleidelijke blik!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *