Bikiniproof met L’Occitane Shaping Delight

Bikiniproof met L’Occitane Shaping Delight

De lente staat voor de deur, tijd dus om de missie ‘beach body’ aan te vangen! Maar om je een handje te helpen bij je afslankmissie, komt L’Occitane met Shaping Delight, aka een nieuwe formule die een nóg beter resultaat geeft …

Slanke heupen en een strakke buik? Klinkt als: bikiniproof. Om dit knappe resultaat te bekomen, wordt een hoepel je ideale tool. Inderdaad, hoelahoepen is de boodschap! Door elke dag enkele minuten te hoelahoepen, breng je de heupen in vorm en versterk je de abdominale spieren.

Daarnaast is het smeren geblazen, en wel met Shaping Delight van L’Occitane. De Almond Shaping Delight crème werd nu verrijkt met een nieuw gepatenteerd complex van amandel en rozenknoppen. Deze frisse massagegel, die de huid snel opneemt, zit vol krachtige, natuurlijke actieve bestanddelen. De formule is speciaal ontwikkeld om jouw figuur merkbaar te verslanken, zodat je deze zomer met een bikiniproof lichaam kan pronken.

L’Occitane belooft hiermee tot -2,8 cm in middel omtrek en tot -2,6 cm in heup omtrek. Dus dames, hoelahoepen en smeren maar. Voor een potje Shaping Delight van 200 ml, tel je 39 euro neer. Tropische stranden, here we come!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *