Beautyvoornemens voor 2012

beautyvoornemens voor 2012

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen en naast de meest wilde feestjes, werden er waarschijnlijk ook weer heel wat goede voornemens gemaakt, die al dan niet stand zullen houden… Maar wij hebben er ook enkele voor jou in petto, om te stralen in het nieuwe jaar, in de vorm van enkele vaste beautyrituelen!

Een goede zonnebescherming vormt de basis van een gezonde en jonge huid. Dit geldt niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door met een gewone dagcrème met zonnebescherming.

Ontschminken is de boodschap! Vaak belandt je nog helemaal opgemaakt in bed, maar probeer toch nog net de badkamer te halen, voor je in een diepe slaap wegzakt, om al de make-up van je gezicht te halen. Een gezonde huid vraagt om een grondige reiniging. Gebruik desnoods handige make-updoekjes om het grootste deel weg te halen en verstopte poriën geen kans te geven!

Probeer eens iets nieuw… Waag je eens aan een andere dan je oude vertrouwde make-uplook, ook al zie je er telkens weer stralend uit. Het gaat vervelen en misschien zelfs saai worden, dus experimenteer erop los met nieuwe kleurtjes en wees niet bang om risico’s te nemen.

Het klinkt misschien raar, maar sla eens een wasbeurt van je haren over. Door niet elke dag je haardos te wassen, kan je hoofd meer van zijn natuurlijke oliën bewaren, waardoor je lokken minder snel uitdrogen. Tip: wanneer je haren snel vettig worden, kan je het  in de tussentijd wat bewerken en opfrissen met droogshampoo.

Kleine tips, maar wel erg belangrijk om 2012 stralend door te komen zonder al te veel moeite te moeten doen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *