Beautytips van pro’s

Beautytips pro's

Om altijd even stralend en fabulous voor de dag te komen, vergt toch wel wat werk en handigheid in het omgaan met tal van beauty attributen die de natuur een beetje helpen. Jammer genoeg beschikken we niet altijd over de juiste skills of know-how om onze schoonheid ten volle naar buiten te brengen…

Wie dat wel heeft, zijn de pro’s in beautyland en die waren zo vriendelijk om enkele van hun top beautytips met ons te delen, zodat we onze beautyskills wat kunnen bijschaven en nog stralender de show kunnen stelen!

Eyeliner is een geweldig attribuut, maar niet altijd even handig om mee aan de slag te gaan, wat vaak leidt tot scheef of te ver getrokken lijntjes boven en onder je ogen. Maar Ysolt Usigan van de online krant de Huffington Post heeft hiervoor een prachtige tip in petto en trekt eerst een lijntje met een potlood, waarna je erover gaat met vloeibare eyeliner en het simpelweg kan inkleuren.

Droog en pluizig haar is vaak een triest gevolg van de verandering van seizoenen en bad hair day’s bezorgen ons slapeloze nachten… Maar Amy Goodman, schrijfster van ‘Wear This, Toss That’, raadt aan om een haarmasker gewoon de hele nacht op je haar te laten en het pas de volgende ochtend uit te spoelen. Resultaat: super zachte lokken!

Een wimperkruller is ideaal om je wimpers een bepaalde ‘schwung’ te geven, al kan je jammer genoeg niet super lang genieten van het resultaat. Maar Alexis, aka de hoofdredactrice van TheBeautyBean.com maakt haar wimperkruller altijd een beetje warm met een föhn of kokend water, waardoor je wimpers nog beter krullen en ook langer zo blijven.

Wil jij ook beschikken over een super glanzende en zachte huid? Doe dan zoals Michelle McKean, blogger voor ParentSociety.com en mix een druppeltje olijfolie met je bodylotion. En om je kleurtje wat bij te werken kan je er nog een beetje self-tan bijdoen.

Zo dames, met deze handige beautytips van professionals stralen jullie in no-time als nooit tevoren!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *