Beauty à la Tom Ford

Tom Ford breidt zijn mode-imperium uit met een heuse beautylijn! Hij legt ons niet langer enkel in de watten met zijn ontwerpskills, maar zorgt er ook voor dat we van kop tot teen kunnen schitteren met zijn cosmeticalijn.

We spotten oog-en lipproducten, blushers, nagellak en foundation in zijn Color Collection, kortom alles wat je nodig hebt om de show te stelen als een echte glamdiva! Het paradepaardje van de collectie zijn de tien Eye Quads, die verkrijgbaar zijn in vier kleuren en vier verschillende uitvoeringen: satijn, mat, glans en schittering. Daarnaast zien we ook de Eye Defining Pencil, in zes verschillende kleuren.

Bij de lipproducten vinden we de Lip Color, Ultra Shine Lip Gloss en Lip Lacquer. Qua kleurgebruik is de collectie op te delen in twee groepen met aan de ene kant felle, opvallende kleuren, voor wie echt in de spotlights wil staan en aan de andere kant sensueel en ingetogen, voor wie liever met subtiele toetsen werkt.

Samen met zijn beautylijn, breidt hij ook zijn privé Blend Collection uit met twee nieuwe geurtjes: Jasmin Rouge en Santal Blush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *