Gespot: De nieuwe bus van Think-Pink!

Think-Pink stelde zondag tijdens de KAV Vriendinnendag in Gent hun spiksplinternieuwe bus voor. En die sprong ongetwijfeld in het oog! De bus kreeg de kleurtjes en logo’s van Think-Pink en werd volledig verbouwd. Het is zeker de moeite waard om binnen eens een kijkje te gaan nemen en te genieten van een zalige gezichtsmassage op de professionele schoonheidsverzorgings-zetels. Daarnaast staat er ook een professioneel massage-bed, dat ook in ziekenhuizen en borstcentra wordt gebruikt.

Het doel van de bus is om vrouwen op een aangename en sfeervolle manier te informeren over het belang van een screeningsmammografie en de drempel hiernaartoe te verlagen. Zo krijgen de vrouwen tijdens hun bezoekje ook een drankje of koffie aangeboden. Verder staan er nog twee flat-screens waarop filmpjes worden afgespeeld van de twee ambassadrices, Janine Bisschops en Jo Lemaire, met uitleg over hoe zo een mammografie er eigenlijk aan toegaat.

Je kan deze opvallende bus de hele zomer lang spotten op verschillende events, dus neem zeker eens een kijkje als je hem ziet staan!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

StockOff Alert bij Sixinch!

StockOff Alert bij Sixinch!

Strik je exclusieve eyecatcher op deze stockverkoop!

Verwen mama’s met de I Love Mama Wonderbox!

Verwen mama’s met de I Love Mama Wonderbox!

Tal van verwenmomenten op maat van mama’s!

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF