Fashion Farm: Een succesformule

De Fashion Farm in Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen afgelopen weekend, had wel iets weg van een modeboerderijtje waar verschillende designers en hun standjes naast elkaar stonden. Bij elke stand kon je een andere stijl ontdekken, eigen aan de designer. De extravagante outfits met fiftiestouch van Harald Ligtvoet, de hippe badpakken van Lenny Leneu, de fleurige bloemenjurkjes van C’est Quoi la vie? en 100% madame, de opvallende designs van Ti + Hann en voor de heren onder andere Fashion Slave, waren slechts enkele van de 15 te ontdekken ontwerpers!

De accessoires werden vertegenwoordigd door Hanne Beutels met haar hippe handtassen en door de witte juwelen van Soki die ze origineel presenteerde tussen het groen!  Eén designer sprong met haar streetwearstyle in het oog. Leuke jurkjes met een speciale touch en kleurrijke T-shirts behoorden tot het designergamma van Kid Vanilla.

Op de vraag wat ze van dit event vonden reageerden ze stuk voor stuk positief. Vooral zaterdag was het er een drukte van jewelste geweest met veel verkochte stuks tot gevolg. En meer moet het voor deze  beginnende ontwerpers niet zijn, als er maar veel fashionista’s in hun ontwerpen het straatbeeld kleuren!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

StockOff Alert bij Sixinch!

StockOff Alert bij Sixinch!

Strik je exclusieve eyecatcher op deze stockverkoop!

Verwen mama’s met de I Love Mama Wonderbox!

Verwen mama’s met de I Love Mama Wonderbox!

Tal van verwenmomenten op maat van mama’s!

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF