Ontwerp je eigen Burberry trenchcoat!

trench coat

Burberry komt binnenkort op de proppen met een nieuw initiatief, de onlineservice Burberry Bespoke, waarmee je je eigen trenchcoat, aka Burberry’s handelsmerk, zelf kan ontwerpen en op maat kan laten maken!

Onthul de innerlijke modeontwerpster in jezelf en laat je creativiteit de vrije loop om jouw perfecte en ‘custom made’ trenchcoat te ontwerpen! Je kan aan de slag met verschillende stoffen, knoppen, voeringen en enkele sexy details als spikes, bontkragen, enz.

Er zijn 12 miljoen variaties mogelijk, dus de kans dat je iemand tegen het lijf loopt met exact dezelfde trenchcoat wordt daarmee wel heel erg klein. Al hangt er natuurlijk ook een hoog prijskaartje aan vast. Maar absoluut de moeite waard voor rasechte fashionista’s, die hun eerste stappen in modeland willen zetten!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

Alles in uitverkoop via SuperSales.nl

Alles in uitverkoop via SuperSales.nl

Wie houdt er nou niet van sale? Vanaf nu is het een stuk makkelijker om die leuke jas of broek te vinden voor flink wat …

Dann Hensums doet zijn boxershorts in de aanbieding

Dann Hensums doet zijn boxershorts in de aanbieding

Het is nu de unieke kans om Dann Hensums Boxershorts te bemachtigen tegen absolute introductie korting die oploopt tot b…

Skinny out, baggy back!

Skinny out, baggy back!

Losse broeken zijn opnieuw überhip

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF