Koopjes scoren op Leuven for sale

Strik hippe tweedehands items op deze Facebook pagina!

Ben je een fervente tweedehands shopper en altijd op jacht om koopjes te scoren en trendy items voor een prikje op de kop te tikken? Dat kan ook gewoon vanuit je luie zetel en via Facebook, dankzij de Leuven for sale dames!

Een paar studentes uit Leuven hebben de Facebook pagina Leuven for sale opgericht, waar ze tweedehands, maar soms ook nieuwe kleren, accessoires, handtassen,… aanbieden tegen een startbod. De bedoeling is dat je reageert op de foto van een kledingstuk of dergelijke dat je wil strikken en dat je daarop begint te bieden.

De items beginnen aan een erg laag startbod en variëren van 1 tot ongeveer 20 euro. Je kan altijd bieden tot een vooraf aangegeven datum en wie dan de hoogste bieder is, kan het item naar wens op de kop tikken. Nadat het bieden is afgesloten kan de hoogste bieder de spullen ergens gaan afhalen in de buurt van Leuven en omstreken.

Barst je eigen kleerkast ook zowat uit zijn voegen en is het dringend tijd om deze uit te mesten, dan kan je zelf ook een mapje aanmaken op Leuven for sale en je eigen uitverkoop starten, waarna je dan weer op shoptocht kan met de winst om zelf een nieuwe garderobe in te slaan!

Het enige wat je moet doen is even een mailtje sturen naar leuvenforsale@hotmail.be en dan contacteren de dames je verder. Er zijn wel enkele regels die je in acht moet nemen om de verkopen vlotjes te laten verlopen en deze kan je terugvinden bij ‘about’ op de Leuven for sale Facebook pagina.

Veel shop –en verkoopplezier!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

Favoriet: Superdry

no image

Tijd voor een nieuwe WWW: Wat? Wist je al dat we fan zijn van Superdry kleding? Waarom? Omdat het toffe kleding is, die …

Alles in uitverkoop via SuperSales.nl

Alles in uitverkoop via SuperSales.nl

Wie houdt er nou niet van sale? Vanaf nu is het een stuk makkelijker om die leuke jas of broek te vinden voor flink wat …

Dann Hensums doet zijn boxershorts in de aanbieding

Dann Hensums doet zijn boxershorts in de aanbieding

Het is nu de unieke kans om Dann Hensums Boxershorts te bemachtigen tegen absolute introductie korting die oploopt tot b…

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF