Maak je eigen lippenbalsem

Maak je eigen lippenbalsem

Als je in de winter vaak last hebt van droge en kapotte lippen, vormt een lippenbalsem je BFF in weer en wind. Als je die ook nog zelf kan maken, is het helemaal feest!

Een lippenbalsem maken lijkt misschien moeilijk, maar je kan het erg makkelijk zelf. En een creatie die je zelf tevoorschijn tovert, geeft toch net dat tikkeltje extra voldoening. Wat heb je nodig? Bijenwas of vaseline, honing, kokosolie of rozenolie, eventueel oude lippenstift, enkele lepels, kommetjes, potjes, pipet en microgolfoven.

Haal je innerlijke laborante in jezelf naar boven en aan de slag! Smelt de bijenwas of vaseline samen met de honing en olie van jouw keuze in de microgolfoven. Indien je een kleurtje wil toevoegen, kan je een stukje oude lippenstift toevoegen aan de mengeling. Zet het opnieuw even in de microgolfoven. Neem vervolgens het pipetje en doe er de mengeling in. Laat de mengeling vervolgens laagje per laagje in je potje glijden. Laat je lippenbalsem even afkoelen tot het een vast geheel is. Weinig geduld? Zet de balsem dan in de frigo. Voor meer hulp, check dit filmpje.

En dan nu … tijd om je sexy lips in de watten te leggen met je zelfgecreëerde lippenbalsem!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

Ban beauty blunders op vakantie!

Ban beauty blunders op vakantie!

Ici Paris XL geeft tips & tricks om stralend tropische temperaturen te doorstaan

Summer nails met JBC & O.P.I

Summer nails met JBC & O.P.I

JBC kleurt je nagels met O.P.I!

Bruinen zónder zon …

Bruinen zónder zon …

Als de zon het laat afweten, komt zelfbruiner to the rescue!

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF