Kiehl’s zegt nee tegen rimpels!

Kiehl's

Kiehl’s komt wederom met grote beloftes op de proppen. Deze keer binden ze de strijd aan tegen de rimpels met de Double Strength Deep Wrinkle Filler. Deze rimpelbehandeling zou je in no time en met langdurige resultaten moeten verlossen van je ongewenste lijntjes en rimpels in je gezicht.

Hun klinisch bewezen en onmiddellijke impact zou het aantal gezichtslijnen in slechts vier weken verminderen! Kiehl’s verklaart de oorlog aan hoofdlijnen, kraaienpootjes, plooien tussen neus en lippen en lijnen rond de lippen met deze nieuwe formule die bestaat uit een zachte en tegelijk krachtige mengeling van twee types biologische ingrediënten.

Het beautymerk belooft met dit antirimpelwapen een dubbele werking: een zichtbare, onmiddellijke verzachting van de huid en het voorkomen van rimpels, en een zichtbare verbetering van de elasticiteit van de huid mettertijd. Veel beloftes die als muziek in de oren klinken van veel vrouwen, dus misschien het testen waard? Voor €39 ben je klaar om de strijd tegen je rimpels aan te gaan!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

Ban beauty blunders op vakantie!

Ban beauty blunders op vakantie!

Ici Paris XL geeft tips & tricks om stralend tropische temperaturen te doorstaan

Summer nails met JBC & O.P.I

Summer nails met JBC & O.P.I

JBC kleurt je nagels met O.P.I!

Bruinen zónder zon …

Bruinen zónder zon …

Als de zon het laat afweten, komt zelfbruiner to the rescue!

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF