De beautygeheimen van Miley Cyrus

Waan je een ster met de tips van Hannah Montana

Miley Cyrus kan als superster alle designerkleren en schoenen krijgen die ze maar wil, maar de Hannah Montana-ster houdt het liever simpel. Ze shopt graag in winkels die betaalbaar zijn om zo te kunnen experimenteren met haar look.

In een interview met People Magazine gaf Miley al haar beautygeheimen prijs en vertelde welke kleren en accessoires haar het meest kunnen bekoren.   Blader snel door de Starlounge-fotogalerij en ontdek hoe je er even stralend kunt uitzien als Miley!

  • Op de rode loper: “Voor speciale events hou ik van bling bling. Hoe meer, hoe beter!” Voor de Teen Choice Awards droeg Miley tonnen juwelen van Irit, Broken English en Loree Rodkin
  • Beauty: “Ik ben verslaafd aan simpele verzorgende lippenstiften en lipgloss. Het liefst met kersensmaak. Meer dan 2 euro moet zo een lipbalsem niet kosten”
  • Favoriete broeken: Miley vliegt nergens naartoe zonder minstens één jeans mee te nemen van 7 For All Mankind. “Ze zijn zo comfortabel!”
  • De perfecte lokken: “Ik gebruik elke haarspray speciaal voor op het strand. Dat geeft me mooie krullen en het ziet er erg natuurlijk uit”
  • Favoriete parfum: “Mijn favoriete parfum is Juicy Couture” Dit parfum kost niet bijzonder veel en het is een fruitige mix van watermeloen, groene appels, mandarijn en passievrucht.
  • Favoriete vakantiebestemming: “Ik ben dol op Californië maar om echt lekker te relaxen met mijn familie kies ik de Bahama’s”
  • Favoriete schoenen: Ondanks de vele designerschoenen in haar kast, is Miley verslaafd aan Converse-sneakers. “Ik heb paren die volgeschreven staan met allerlei quotes. Ik kijk gewoon naar beneden en voel me al geïnspireerd”

Kimley Briesen – StyleFever

Reageer op dit artikel!
Naam (verplicht)
E-mailadres (wordt niet getoond) (verplicht)
Website

Ban beauty blunders op vakantie!

Ban beauty blunders op vakantie!

Ici Paris XL geeft tips & tricks om stralend tropische temperaturen te doorstaan

Summer nails met JBC & O.P.I

Summer nails met JBC & O.P.I

JBC kleurt je nagels met O.P.I!

Bruinen zónder zon …

Bruinen zónder zon …

Als de zon het laat afweten, komt zelfbruiner to the rescue!

TWITTER FACEBOOK RSS NIEUWSBRIEF